Pomeni & Pomeniri

Restaurant si Catering

RESTAURANT

Fiind deja experimentati in domeniul serviciilor funerare, dar neputand conta pe seriozitatea colaboratorilor, am decis completarea serviciului funerar, astfel ca in 2010 am hotarat sa raspundem personal exigentelor clientilor, inaugurand propriul restaurant exclusiv pentru pomeni si pomeniri.

Am inceput astfel sa colaboram cu producatori si furnizori certificati, la randul nostru reusind sa garantam prospetimea si calitatea preparatelor servite. Indiferent de perioada in care se petrece evenimentul, in cadrul restaurantului nostru puteti servi bogate meniuri de dulce, de post sau dezlegare la peste. Acestea sunt atent preparate de bucatarii nostri, garantand astfel calitatea ireprosabila a preparatelor.

Puteti opta pentru pachete complete sau simple pe care le puteti oferi participantilor la inhumare.

Venim in intampinarea dumneavoastra si preluam comenzi pentru colive, colacei si colaci.

De asemenea, organizam mese de pomenire (parastase), atat in cadrul restaurantului, cat si la domiciliul clientului.

Recomandam efectuarea de precomenzi, atat telefonic, cat si la sediul nostru, pentru a va personaliza cerintele dumneavoastra.

Diversitate culinara

Indiferent daca va doriti un meniu de post sau unul de dulce, la Angel's va punem la dispozitie o varietate de preparate gatite cu gust si pricepere.

Calitatea ingredientelor

Suntem atenti la ingredientele pe care le folosim in prepararea mancarurilor noastre, astfel incat acestea sa fie mereu proaspete.

Rapiditate in servire

Nu doar ca va punem la dispozitie mancaruri delicioase, ci si o servire ireprosabila din partea personalului nostru amabil.

Catering

Venim in intampinarea clientilor care nu sunt din localitate, dar vor sa beneficieze de serviciile complete, oferindu-le serviciul de catering la domiciliu. Indiferent de locatia dumneavoastra, va punem la dispozitie gratuit logistica necesara (bancute, mese, corturi, vesela de unica folosinta, etc.), cat si personalul calificat (bucatari, ospatari), garantand astfel un serviciu complet, de calitate si ireprosabil.